Angelwax Absolution 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

ANG50245

Nov izdelek

Čistilo za tekstil in oblazinjene dele

Tag:

Več informacij

Angelwax Absolution je perfektna rešitev za odstranjevanje vseh trdovratnih madežev v notranjosti vozil in z vseh vrst tapet in tkanin. Vsebuje kompleksne sestavine, ki hitro in učinkovito odstranijo umazanijo, olje in ostale madeže. Notranjost vozila po uporabi ponovno postane lepa in čista in prijetnega vonja.

Navodila za uporabo:
Napršite sredstvo na madež in podrgnite z mikro krpo ali z krtačko za čiščenje tekstila. Sredstva ni potrebno izpirati.

Varnostni Napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Vsebuje pomarančevec, sladki, ekstrakti. Lahko povzroči alergijski odziv. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: neionske površinsko aktivne snovi, amfoterne površinsko aktivne snovi, EDTA in njene soli, polikarboksilati, parfumi


Povezani izdelki