ValetPRO Enzyme Odour Eater 5L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


56,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 10,00 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 10,00 €
Odplačati želim čim prej
3 x 19,78 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 19,78 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

IC1-5L

Obnovljeno

Odstranjevalec neprijetnih vonjav na encimski osnovi

Tag:

Več informacij

Enzyme Odour Eater je koncentriran odstranjevalec neprijetnih vonjav, narejen na encimski osnovi. Zasnovan je za odstranjevanje neprijetnega vonja od mleka, bruhanja, urina,… Ko ga napršite na onesnaženo mesto, dobre bakterije v čistilu ustvarijo encime, kateri odstranjujejo vir onesnaženja, kamor se vežejo slabe bakterije (katere ustvarjajo neprijeten vonj). Enzyme Odour Eater odstranjuje tudi organske madeže čaja, krvi ali vode. Neprijetne vonjave so tako odstranjene trajno in ne le začasno. Sredstvo je koncentrirano in ga je pred uporabo potrebno zredčiti z vodo. Primeren je tudi za uporabo v kombinaciji z ekstrakcijskim / globinskim sesalcem.

Navodila za uporabo: Zredčite sredstvo v razmerju do 1:5. Sredstvo je popolnoma varno za uporabo in ga lahko za odstranjevanje najtrdovratnejših madežev uporabljate tudi nerazredčenega. Napršite ga direktno na madež in pustite delovati par minut. Madež lahko skrtačite tudi z namensko krtačo za tekstil. Ostanek čistila obrišite s mikro krpo ali ga odstranite z sesalcem. Po potrebi postopek ponovite.

Varnostni napotki:
NEVARNO: H318  Povzroča hude poškodbe oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280  Nositi zaščito za
oči. P305+351+338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P315 Takoj poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. EUH 208 Vsebuje D-Limeonen. Lahko povzroči alergično reakcijo.

Povezani izdelki