KochChemie Tinten- & Kuli-Ex 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,97 € z DDV

197250

Nov izdelek

Odstranjevalec sledi črnil in pisal

Tag:

Več informacij

Odstranjevalec vodoptopnega črnila in sledi pisal iz tekstilnih in plastičnih površin ter ploščic. Kombinacija posebnih topil in detergentov varno in učinkovito odstranijo sledi črnil. Tinten- & Kuli-Ex ne vsebuje halogenirani ogljikovodikov in je prijeten za uprabo zahvaljujoč prijetni pomarančni aromi.

Navodila za uporabo:
Sredstvo nanesite na površino s pomočjo mikro krpe. Nežno odstranjujte ostanek črnila, brez prevelikega pritiska in drgnenja. Za odstranjevanje trdovratnejših madežev postopek ponovite. Po končanem odstranjevanju površino očistite še z ustreznim čistilom (za plastiko, usnje ali tekstil). Usnjene površine obvezno zaščitite še z kremo za usnje.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. H226 – Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 – Povzroča hudo draženje oči. H317 – Lahko povzroči alergijski odziv kože. H336 – Lahko povzroči zaspanost ali omotico. H412 – Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P210 – Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P261 – Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P312 – Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.

Povezani izdelki