Poorboy's Enzyme Stain & Odor Remover 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,95 € z DDV

PB-EZ-16

Nov izdelek

Odstranjevalec madežev in vonjav na encimski osnovi

Več informacij

Poorboy's Enzyme Stain & Odor Remover je naravno čistilo, na encimski osnovi, za odstranjevanje organskih madežev (kri, urin, bruhanje, ostanki hrane, mleko,...) ter neprijetnih vonjav. To okolju prijazno čistilo je odlična izbira za osveževanje prostorov in vozil. Zelo dobro odstranjuje neprijetne vonjave po hrani ter hišnih ljubljenčkih. Sredstvo je popolnoma varno za uporabo na vseh površinah.

Navodila za uporabo:
Sredstvo je že pripravljeno za uporabo in ga ni potrebno redčiti z vodo. Pred nanosom na tekstil sredstvo najprej preizkusite na skritem mestu. Napršite sredstvo na površino in pustite 10-15 minut, da encimi začnejo delovati. Ostanek sredstva nato odstranite z čisto mikro krpo ali sesalcem. Po potrebi postopek ponovite.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščito za oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.Povezani izdelki