Znižana cena!
Poorboy's Carpet & Upholstery Cleaner 473ml

Poorboy's Carpet & Upholstery Cleaner 473ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


8,76 € z DDV

-20%

10,95 € z DDV

PB-CUC-16

Nov izdelek

Čistilo za tekstil in oblazinjene dele

Več informacij

Poorboy's Carpet & Upholstery Cleaner je varno in učinkovito čistilo za čiščenje avtomobilskih tepihov, sedežev in tapet. Njegova nestrupena, visoko koncentrirana formula emulzira umazanijo ter dviguje madeže, katere nato enostavno odstranite z mikro krpo ali sesalcem. Je dovolj učinkovit za odstranjevanje trdovratnejših madežev obenem pa tudi dovolj nežen za uporabo na občutljivih tkaninah. Prostor po čiščenju odišavi z prijetno aromo. Carpet & Upholstery Cleaner je odlična izbira pa čiščenje notranjosti vozil kot tudi plovil, avtodomov domačih prostorov. Sredstvo je koncentrirano in ga je pred uporabo potrebno redčiti z vodo. Primeren je tudi za uporabo v globinskih sesalcih.

Navodila za uporabo:
Sredstvo je koncentrirano in ga je pred uporabo obvezno potrebno redčiti z vodo. Zredčite 30ml čistila z 1L vode in raztopino nalijte v razpršilko. Pred uporabo sredstvo vedno preizkusite na skritem mestu. Napršite sredstvo na površino in po potrebi podrgnite s krtačko ali mikro krpo. Pustite cca. 15-20 minut, da se sredstvo posuši in nato ostanek posesajte s sesalcem.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P312 + P330 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Izprati usta. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki