Znižana cena!
303 Spot Cleaner 946ml

303 Spot Cleaner 946ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


13,97 € z DDV

-30%

19,95 € z DDV

303-30551

Nov izdelek

Odstranjevalec trdovratnih madežev

Več informacij

303 Spot Cleaner je premium čistilo za odstranjevanje najtrdovratnejših madežev z tapet in oblazinjenih delov. 303 Spot Cleaner je sestavljen iz mešanice površinsko aktivnih snovi in hiper-vlažilnih sredstev, kateri dvignejo oljne madeže, maščobe in težjo umazanijo iz vlaken. Ostanek madeža nato le obrišete, posesate ali sperete. Je popolnoma varen za uporabo na vseh vrstah tkanin. Odličen je tudi za odstranjevanje madežev vina in hrane. V nasprotju z ostalimi čistili, 303 po čiščenju na površini ne pušča nikakršnih sledi čistila.

Navodila za uporabo:
Sredstvo pred uporabo najprej preizkusite na skritem mestu. V kolikor bi prišlo do razbarvanja tkanine sredstva ne uporabljajte več. Napršite 303 Spot Cleaner direktno na madež ter ga podrgnite z vlažno mikro krpo. Postopek ponavljajte dokler ne odstranite vseh sledi madeža. Pri čiščenju madežev priporočamo, da nato očistite celotno površino saj s tem preprečite neenakomeren izgled površine. Sredstva ne mešajte z belili ali ostalimi hišnimi čistili.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P321 – Posebno zdravljenje (glejte … na tej etiketi). P363 – Kontaminirana oblačila oprati pred ponovno uporabo.

Povezani izdelki