303 Mold & Mildew Cleaner + Blocker 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,95 € z DDV

303-30573

Nov izdelek

Čistilo za odstranjevanje plesni

Več informacij

303® Mold & Mildew Cleaner + Blocker hitro in varno odstranjuje madeže plesni iz praktično vseh vodoodpornih površin. Poleg čiščenja ima čistilo dodane blokerje, kateri preprečujejo ponoven nastanek plesni. V nasprotju s podobnimi izdelki na trgu, 303 Mold & Mildew Cleaner + Blocker ne vsebuje belil zato za seboj pušča prijeten, svež vonj. Izdelek je varen za uporabo na tekstilu, plastiki, barvanih površinah in tudi tekstilu.

Navodila za uporabo:
Plastenko pred uporabo dobro pretresite. Napršite sredstvo direktno na madež plesni ter z ustrezno krtačko mesto onesnaženja dobro skrtačite. Pustite delovati 1-2 minuti, da se sredstvo vpije v površino ter nato ostanek čistila sperite ali obrišite z vlažno mikro krpo. Po potrebi postopek ponovite.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P321 – Posebno zdravljenje (glejte … na tej etiketi). P363 – Kontaminirana oblačila oprati pred ponovno uporabo.

Povezani izdelki