KochChemie Pol Star 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,65 € z DDV

92001

Nov izdelek

Koncentrirano čistilo za tekstil, usnje in alkantaro

Tag:

Več informacij

Učinkovito nevtralno čistilo z zaščitno formulo za čiščenje usnja, alcantare in tekstila. Odličen je za čiščenje sedežev, vratnih panelov, stropnih tapet, tepihov,... Prodre globoko v površino tkanine in odstrani še tako trdovratno umazanijo, katero lahko odstranite iz mikro krpo ali globinskim sesalcem. Za seboj ne pušča sledi in ne vpliva na izgled tkanine. Sredstvo je primerno tako za ročno čiščenje kot čiščenje z globinskim sesalcem. Je koncentrirano in ga je pred uporabo potrebno redčiti z vodo.

Navodila za uporabo:
Odvisno od trdovratne umazanije, redčite z vodo od 1: 5 do 1:20. Sredstvp s pomočjo razpršilke nanesite na površino, pustite delovati par minut ter nato površino obrišite z vlažno krpo ali posesajte z globinskim oz. mokro suhim sesalcem. Pustite, da se površina popolnoma posuši preden vozilo začnete uporabljati.

Varnostni napotki:
Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščito za oči / zaščito za obraz. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč / oskrbo.

Povezani izdelki