P&S Renny Doyle Double Black Terminator Enzyme Spot & Stain 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

PS-G310P

Nov izdelek

Encimsko čistilo za čiščenje tekstila

Tag:

Več informacij

Renny Doyle je zadnjih 25 let titan v svetovni detailing industriji. V tem času je prepotoval cel svet in delil svoje znanje z nešteto detailerji, zbiratelji, podjetniki in znanimi osebami. Vsi izdelki P&S Renny Doyle Collection so razviti v sodelovanju z Renny Doyle-om na podlagi njegovega znanja in izkušenj.

Renny Doyle Double Black Terminator Enzyme Spot & Stain je učinkovito in zelo zmogljivo čistilo za tekstil katero deluje na encimski osnovi. Brez večjih težav odstranjuje trdovratno umazanijo, maščobe in organske madeže (mleko, hrana, kri, urin,..). Svež vonj in deodoranti uničijo vir neprijetne vonjave v samem jedru in poskrbijo, da se neprijeten vonj ne vrne nazaj v vozilo. Terminator Enzyme Spot & Stain je prvi korak v Double Black Interior Cleaning sistemu, vseeno pa ga lahko uporabljate kot samostojni izdelek. Sredstvo je že pripravljeno za uporabo.

Navodila za uporabo:
Površino pred čiščenjem posesajte, da odstranite vse večje delce umazanije. Napršite Terminator Enzyme Spot & Stain direktno na površino in pustite delovati 10-20 minut. Površino nato obrišite z vlažno mikro krpo ali posesajte z mokro suhim oz. globinskim sesalcem. V primeru trdovratne umazanije si lahko pomagate tudi s krtačko ali postopek ponovite.

Varnostni napotki:
H317 – Lahko povzroči alergijski odziv kože. P261 – Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P272 – Kontaminirana delovna oblačila niso dovoljena zunaj delovnega mesta. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 – PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P333 + P313 – Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P363 – Kontaminirana oblačila oprati pred ponovno uporabo. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki