P&S Renny Doyle Double Black Finisher Peroxide Treatment 473ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


9,97 € z DDV

PS-G300P

Nov izdelek

Sredstvo za zaviranje neprijetnih vonjav

Tag:

Več informacij

Renny Doyle je zadnjih 25 let titan v svetovni detailing industriji. V tem času je prepotoval cel svet in delil svoje znanje z nešteto detailerji, zbiratelji, podjetniki in znanimi osebami. Vsi izdelki P&S Renny Doyle Collection so razviti v sodelovanju z Renny Doyle-om na podlagi njegovega znanja in izkušenj.

Renny Doyle Double Black Finisher Peroxide Treatment je tretji in zadnji korak v Double Black Interior Cleaning sistemu. Finisher poskrbi, da površina po čiščenju postane sterilna in brez kakršnih koli vonjav. Prav tako odstranjuje vse morebitne madeže, kateri bi lahko nastali v prvem in drugem koraku čiščenja. Finisher se na zraku popolnoma razgradi zato ni skrbi o kakršnih madežih na površini.

Navodila za uporabo:
Sredstvo enakomerno napršite na očiščeno površino in pustite, da se posuši. V primeru prevelikega nanosa lahko sredstvo obrišete z mikro krpo ali posesate z vodnim sesalcem. Postopek po potrebi ponovite.

Varnostni napotki:
Nevarno:
H315 – Povzroča draženje kože. H318 – Povzroča hude poškodbe oči. P264 – Po uporabi temeljito umiti roke. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 – PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P315 – Takoj poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P363 – Kontaminirana oblačila oprati pred ponovno uporabo.

Povezani izdelki