ValetPRO Enzyme Odour Eater 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,95 € z DDV

IC1-1L

Obnovljeno

Odstranjevalec neprijetnih vonjav na encimski osnovi

Več informacij

Enzyme Odour Eater je koncentriran odstranjevalec neprijetnih vonjav, narejen na encimski osnovi. Zasnovan je za odstranjevanje neprijetnega vonja od mleka, bruhanja, urina,… Ko ga napršite na onesnaženo mesto, dobre bakterije v čistilu ustvarijo encime, kateri odstranjujejo vir onesnaženja, kamor se vežejo slabe bakterije (katere ustvarjajo neprijeten vonj). Enzyme Odour Eater odstranjuje tudi organske madeže čaja, krvi ali vode. Neprijetne vonjave so tako odstranjene trajno in ne le začasno. Sredstvo je koncentrirano in ga je pred uporabo potrebno zredčiti z vodo. Primeren je tudi za uporabo v kombinaciji z ekstrakcijskim / globinskim sesalcem.

Navodila za uporabo: Zredčite sredstvo v razmerju do 1:5. Sredstvo je popolnoma varno za uporabo in ga lahko za odstranjevanje najtrdovratnejših madežev uporabljate tudi nerazredčenega. Napršite ga direktno na madež in pustite delovati par minut. Madež lahko skrtačite tudi z namensko krtačo za tekstil. Ostanek čistila obrišite s mikro krpo ali ga odstranite z sesalcem. Po potrebi postopek ponovite.

NEVARNO: Pred uporabo natančno preberite navodila.Povzroča hude poškodbe oči. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Vsebuje d-limonene. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki