Nov
Meguiar's Carpet and Upholsterly Cleaner 562 ml

Meguiar's Carpet and Upholsterly Cleaner 562 ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,95 € z DDV

G192119

Nov izdelek

Pena za čiščenje tekstilnih površin

Več informacij

Ne glede na to, ali želite odstraniti posamične madeže, ali osvežiti celotno notranjost avtomobila, je izdelek Meguiars Carpet and Upholstery Cleaner prava izbira. Zmes čistilnih snovi in odstranjevalcev madežev skupaj s praktičnim nastavkom v obliki krtačke, iz tekstila učinkovito odstrani tudi najbolj trdovratne madeže, da preproge in sedeži zgledajo kot novi. Poleg tega trajno odstrani neprijeten vonj.

Navodila za uporabo:
Steklenico pred uporabo dobro stresite. Najprej s površine s sesalcem odstranite nesprijeto umazanijo in morebitno preveliko vlago obrišite s krpo. Da bi preprečili morebitno razbarvanje površine, preizkusite sredstvo najprej na manj vidnem mestu. Umazano površino enakomerno poškropite s sredstvom in pustite da deluje 15-30 sekund. S krpo iz mikrovlaken ali s priloženo ščetko vtrite sredstvo v tekstilno površino. S suho krpo iz mikrovlaken temeljito obrišite površino. Po potrebi postopek ponovite. Pred uporabo ali prekrivanjem se mora površina popolnoma posušiti.

Opozorilo:
Za boljši rezultat je potrebno z odstranjevanjem madeža pričeti čim prej. Ne uporabljajte sredstva na usnju, umetnem usnju ali na prozornih umetnih masah. Nekatere tekstilne površine se zaradi slabe kvalitete razbarvajo ne glede na vrsto uporabljenega čistila.

Varnostni napotki:
Ne kadite v bližini izdelka. Izdelka ne hranite ali uporabljajte na vročini, v bližini isker, odprtega plamena oz. v bližini drugih virov ognja.  Embalaže ne mečite v ogenj, niti je ne predrite, tudi po uporabi ne. Hlape/aerosola ne vdihujte. Zavarujte izdelek pred direktnimi sončnimi žarki in ga ne izpostavljajte temperaturam nad 50°C. Po uporabi izdelek odstranite skladno z lokalnimi/nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki