Chemical Guys Lightning Fast Stain Remover 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

SPI191_16

Nov izdelek

Čistilo za oblazinjene dele

Tag:

Več informacij

Odlično čistilo za odstranjevanje trdovratnih madežev iz vseh tekstilnih površin. Odlično se spopade z vsemi vrstami umazanije, tudi maščobami. Madež razgradi hitro in učinkovito zato pretirano krtačenje z krtačkami za tekstil ni potrebno. Lightning Fast je primeren tako za čiščenje celotne notranjosti vozil, v kombinaciji z mokro suhim sesalcem ali za odstranjevanje lokalnih madežev. 

Navodila za uporabo:
Sredstvo nanesite direktno na površino ter pustite par minut, da se vpije v madež. Po potrebi lahko madež pokrtačite z krtačko za tekstil. Površino nato obrišite z vlažno mikro krpo ali posesajte z mokro suhim sesalcem. Po potrebi postopek ponovite.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P312 + P330 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Izprati usta. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki