Fra-Ber EvoEnzymes Lava Interni B Aroma 5kg

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


26,97 € z DDV

75614

Nov izdelek

Encimsko čistilo za čiščenje tekstilnih površin

Tag:

Več informacij

Inovativen odišavljen izdelek za čiščenje tkaninastih površin v vašem vozilu. Kombinira čistilno moč z ekskluzivno tehnologijo encimov, ki stisne vlakna… s tem se oživijo barve in odstranijo neprijetne vonjave. Odstrani vso umazanijo iz tkanin in z hitrim učinkom sušenja tudi posuši tkanino. Takoj in temeljito očisti tkanino. Obstojnejše čiščenje zahvaljujoč odstranitvi organskih ostankov tudi po uporabi. Drastičen nadzor vonja, zahvaljujoč popolni biorazgradljivosti umazanije tudi v notranjosti čistilnega sistema in krtač na splošno. Čudovit svež in čist vonj bo navdušil vas in vaše stranke.

Navodila za uporabo:
Sredstvo je močno koncentrirano, zredčite ga z vodo v razmerju 1:25-1:50, odvisno od umazanije. Nanesite ga s pomočjo razpršilca ali sesalca. Izdelek je potrebno shranjevati pri temperaturah višjih od 10°C.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 – Povzroča hudo draženje oči. P264 – Po uporabi temeljito umiti roke. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Povezani izdelki