ValetPRO Classic Carpet Cleaner 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,95 € z DDV

IC8-1L

Obnovljeno

Čistilo za oblazinjene dele

Več informacij

Classic Carpet Cleaner je učinkovito čistilo sredstvo za čiščenje vseh tekstilnih površin. Zasnovan je za odstranjevanje trdovratnejših madežev, prodira globoko v madež ter ga razgradi do te mere, da ga lahko enostavno odstranite z sesalcem. Deluje hitro in učinkovito. Sredstvo je zelo koncentrirano in ga je pred uporabo potrebno redčiti z vodo. Primeren je za vse barve tekstila.

Navodila za uporabo: Za uporabo v razpršilkah zredčite sredstvo v razmerju do 1:20. Za uporabo v kombinaciji z ekstrakcijskim / globinskim sesalcem ga lahko zredčite do 1:80. Napršite ga direktno na madež in pustite delovati par minut. Madež lahko skrtačite tudi z namensko krtačo za tekstil. Ostanek čistila obrišite s mikro krpo ali ga odstranite z sesalcem. Po potrebi postopek ponovite.

NEVARNO: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI ZAUŽITJU: izprati usta. NE izzvati bruhanja. PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): takoj odstraniti/sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Hraniti zaklenjeno.

Povezani izdelki