K2 PRO T Polishing Paste -Kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


49,90 € z DDV

368

Nov izdelek

Komplet polirnih past

Tag:

Več informacij

K2 T kit polirnih past vsebuje 3 polirne paste iz linija K2 PRO. V kompletu so groba, srednja in fina polirna pasta. Paste so profesionalne kvalitete in namenjene za najbolj zahtevne uporabnike.

Vsebina kompleta:
- K2 T0 Havy Cut 1200g
- K2 T3 Medium Cut 1000g
- K2 T5 Fine Cut 1000g

K2 PRO T0 Havy Cut:
Groba polirna pasta za odstranjevanje resnih poškodb. Formulacija bazira na moderni nanotehnologiji. Odstranjuje poškodbe gradacije 800 do 3000. Zagotavlja visok sijaj površine že po enkratni uporabi, ob tem pa učinkovito odstrani praske, pomarančno površino, oksidacijo, sledi abrazivnega papirja. Po uporabi priporočamo obdelavo površine z polirno pasto K2 T3 ali T5.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo polirne paste T0 mora biti površina očiščena in suha. Na površini ne sme biti sledi zaščitnih voskov. Večje praske oz. poškodbe odstranimo z brusnim papirjem gradacije 2000. Plastenko pred uporabo najprej dobro pretresemo, nanesemo majhno količino paste na polirni tampon. Z polirnim strojem pri majhnem številu vrtljajev razgrnemo po površini. Stopnjujemo pritisk na površino. Maksimalno št. vrtljajev je 1800 vrt/min. Priporočamo uporabo rumenega ali belega polirnega tampona (odvisno od proizvajalca). Po poliranju površino zbrišemo s polirno (suho) krpo. PRIPOROČILO: pred uporabo polirnih tamponov priporočamo da so očiščeni.

K2 PRO T5 Medium Cut:
Srednje groba polirna pasta za odstranjevanje poškodb na laku. Formulacija bazira na moderni nanotehnologiji. Odstranjuje poškodbe gradacije 800 do 3000. Zagotavlja visok sijaj površine že po enkratni uporabi, ob tem pa učinkovito odstrani praske, pomarančno površino, oksidacijo, sledi abrazivnega papirja. Po uporabi priporočamo obdelavo površine z fino polirno pasto T5.

Navodilo za uporabo:Pred uporabo polirne paste T3 mora biti površina očiščena in suha. Na površini ne sme biti sledi zaščitnih voskov. Večje praske oz. poškodbe odstranimo z brusnim papirjem gradacije 2000. Plastenko pred uporabo najprej dobro pretresemo, nanesemo majhno količino paste na polirni tampon. Z polirnim strojem pri majhnem številu vrtljajev razgrnemo po površini. Stopnjujemo pritisk na površino. Maksimalno št. vrtljajev je 1800 vrt/min. Priporočamo uporabo srednje grobe polirne gobice. Po poliranju površino zbrišemo s polirno (suho)krpo. PRIPOROČILO: pred uporabo polirnih tamponov priporočamo da so očiščeni.

K2 PRO T3 Fine cut:
Super fina polirna pasta za doseganje maksimalnega sijaja. Formulacija bazira na moderni nano-tehnologiji. Zagotavlja visok sijaj površine že po enkratni uporabi, ob tem pa učinkovito odstrani praske, pomarančno površino, oksidacijo,sledi abrazivnega papirja. 

Navodilo za uporabo: Pred uporabo polirne paste T5 mora biti površina očiščena in suha. Na površini ne sme biti sledizaščitnih voskov. Plastenko pred uporabo najprej dobro pretresemo, nanesemo majhno količino paste na polirni tampon. Z polirnim strojem pri majhnem številu vrtljajev razgrnemo po površini. Stopnjujemo pritisk na površino. Maksimalno št. vrtljajev je 1800 vrt/min. Priporočamo uporabo mehke - fine polirne gobice (odvisno od proizvajalca). Po poliranju površino zbrišemo s polirno (suho) krpo. PRIPOROČILO: pred uporabo polirnih tamponov priporočamo da so očiščeni.