Menzerna Kit 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 8 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 8 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,60 €.


87,95 € z DDV

66OAK002

Nov izdelek

Komplet 1000ml past Menzerna

Tag:

Več informacij

Vsebina kompleta:
- Polirna pasta Menzerna Havy Cut Compound 1000ml
- Polirna pasta Menzerna Medium Cut Polish 2500 1000ml
- Polirna pasta Menzerna Super Finish Plus 1000ml

Menzerna Heavy Cut Compound 400:
Profesionalna polirna pasta, ki odstrani sledi brusnega papirja 1200, oksidacijo in in večje praske in ob tem ustvarja visoki sijaj površine, ki sicer ni običajen za grobe polirne paste. Lahko jo uporabljamo na vseh barvah in je vsestranska. Deluje na vseh površinah. Nanašamo jo lahko strojno ali ročno. Enostavno čiščenje površine po uporabi. Deluje hitro in učinkovito. Uporabljamo v kombinaciji z grobimi polirnimi gobicami.

Menzerna Medium Cut Polish 2500:
Menzerna 2500 je polirna pasta primerna za vse avtomobilske lake. Zagotavlja odlične rezultate le v enem koraku. Za seboj pušča visok sijaj, ob enem pa hitro in učinkovito odstranjuje poškodbe na površinah. Odstranjuje sledi papirje do stopnje 2500, lažje holograme in praske ter vodne sledi. Pri delu zagotavlja velik prihranek časa in dopušča napake pri delu. Pasta ne vsebuje silikonov, narejena je na vodni osnovi.

Menzerna Super Finish 3500:
Polirna pasta za popravilo manjših poškodb na laku in zagotavljanje maksimalnega sijaja na površini. Unikatne sestavine zagotavljajo maksimalen lesk na obdelani površini. Odstranjuje sledi brusnega papirja 3000, holograme in kroge, ki nastanejo, kot posledica poliranja. Odlično se obnese na temnejših barvah.

Varnostne mere: Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Prekomerno izpostavljanje lahko povzroči popokano in suho kožo. Škodljivo za vodne organizme, lahko povzroči dolgotrajne škodljive učinke na vodno okolje. Preprečiti stik z kožo in očmi. Ne izprazniti v okolje. Hraniti izven dosega otrok.