Meguiar’s M27 Hybrid Ceramic Sealant 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


34,97 € z DDV

M2716

Nov izdelek

Zaščitni premaz za vozila

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Category: Tekoči Sealanti.
Tag:

Več informacij

Meguiar’s M27 Hybrid Ceramic Sealant je kremast zaščitni premaz, kateri predstavlja najboljše iz linije Meguiar's Hybrid Ceramic. Vsebuje SiO2 delce, takšne kakršne najdete tudi v keramičnih premazih. Prav ti delci poskrbijo za dolgotrajno zaščito in izjemen sijaj vašega vozila. Hybrid Ceramic Sealant je neverjetno enostaven za uporabo. Primeren je za ročni nanos kot s pomočjo ekscentričnega polirnega stroja. Ker dovoljuje daljši čas sušenja ga lahko nanesete na celotno vozilo naenkrat ter ga nato le obrišete. To vam bistveno zmanjša potreben čas za zaščito celotnega vozila. Popolnoma nova formula premaza zagotavlja briljanten sijaj in ekstremno hidrofobnost površine. Premaz lahko uporabljate kot samostojno zaščito ali ga nanesete čez obstoječ vosek, sealant, keramični premaz ali folijo. Ne le, da je izjemno enostaven za uporabo, primeren je tudi za nanos na črne plastične dele in nalepke brez, da bi za seboj pustil sledi. 

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operite in popolnoma posušite. S pomočjo penastega aplikatorja ali fine polirne gobice nanesite premaz v tankem sloju na celotno vozilo. Ostanek premaza nato obrišite z čisto in kvalitetno mikro krpo. Premaz lahko nanesete tudi na gumijaste in plastične površine. 

Varnostni napotki:
Pozor: H226 – Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P210 – Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P240 – Ozemljiti posodo in opremo za sprejem tekočine. P241 – Uporabiti električno/prezračevalno opremo, opremo za razsvetljavo/…/, odporno proti eksplozijam. P242 – Uporabiti le orodje, ki ne povzroča isker. P243 – Preprečiti statično naelektrenje. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P403 + P233 – Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi.

Povezani izdelki