Chemical Guys Instawax 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


26,97 € z DDV

WAC20916

Nov izdelek

Zaščitni carnauba vosek v spreju

Category: Tekoči voski.
Tag:

Več informacij

Chemical Guys InstaWax+ je vosek v spreju, ki ščiti površine pred zunanjimi vplivi in vozilu povrne sijaj. Primeren je za uporabo tudi na plovilih, letalih,... Vsebuje UVA in UVB zaščitna sredstva, ki ščitijo barvo pred sončnimi žarki. Prednost pred konvencionalnimi voski, ki jih nanašamo z aplikatorji in ostalimi pripomočki je da je izredno enostaven in hiter za nanos, saj ga le enostavno napršimo na površino, utremo, počakamo, da se posuši in ostanke zbrišemo z mehko mikro krpo. Primeren je za nanos na vse vrste barv. Zaščiti in poživi vsako barvo. Obdelanim površinam povrne sijaj in le te se ponovno svetijo kot nove. Lahko se ga uporablja tudi kot hitri vosek med pranjem. Ne pušča prašnih sledi kot trdi voski.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Nanašajte ga le na dobro oprano površino. Napršite na lak in razmažite z aplikatorjem ali mikro krpo. Pustite par minut, da se vosek vpije v površino in ga nato odstranite z novo, čisto mikro krpo.

Varnostni napotki: 
Pred uporabo natančno preberite navodila. P101 – Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P103 – Pred uporabo preberite etiketo. P264 – Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P312 – PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. 
P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. 

Povezani izdelki