Znižana cena!
Waxaddict Vitreo 200ml

Waxaddict Vitreo 200ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


61,56 € z DDV

-20%

76,95 € z DDV

WAVIT02

Nov izdelek

Premium zaščitni carnauba vosek

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Eksotična mešanica carnauba in montan voska, naravnih olj in estrov voska kateri ustvarjajo zelo poseben vosek. Vitreo je zelo enostaven za nanos, ustvarja obstojno zaščito, ekstremen sijaj ter odličen odboj in odtekanje vode s površine. Njegova formula je fino uravnotežena zato so vsi Vitreo voski izdelani ročno v majhnih serijah. Vitreo je izjemno enostaven za nanos, se nežno sprime s površino ter odstrani brez kakršnega koli truda. Nivo sijaja se brez težav postavi ob bok spoštovanim ‘concours’ voskom. Vosek je odporen na pH nevtralne šampone in predpranja. Vitreo je pakiran v luksuznem črnem steklenem lončku ter pokrovčkom z imitacijo karbonskih vlaken.

Navodila za uporabo:
Vosek nanašajte z kvalitetnim aplikatorjem in lahkim pritiskom, Vitreo je izjemno enostaven za nanos zato ga nanašajte pazljivo ter v tankem sloju. Čas sušenja voska je odvisen od temperature, od 6 minut na vroč dan do 16 minut pri hladnem dnevu. Vosek je pripravljen za odstranitev, ko ni več moker ali oljnat. Vosek vedno odstranjujte s kvalitetno mikro krpo ter lahkim pritiskom. Priporočamo vzdrževanje voska z tekočim voskom Waxaddict Fo’Show.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. EUH 066 – Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. P301 + P310 – PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 – NE izzvati bruhanja. P405 – Hraniti zaklenjeno. Vsebuje: Destilati (zemeljsko olje), lahki, obdelani z vodikom.

Povezani izdelki