Znižana cena!
Mothers California Gold Synthetic Paste Wax 311g

Mothers California Gold Synthetic Paste Wax 311g

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


19,98 € z DDV

-20%

24,97 € z DDV

MO-05511

Nov izdelek

Sintetični vosek za zaščito vozil

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Mothers Synthetic Paste Wax je sintetični vosek, kateri vsebuje posebej zasnovane mikrokapsulirane polimere. Te ustvarjajo kemično vez, katera ščiti površino vozila medtem, ko mikro abrazivi povrnejo barvi sijaj. Vosek ustvarja bleščeč sijaj in moker izgled vozila ter zagotavlja tudi nekaj mesečno zaščito. Za še večji sijaj in obstojnost lahko čez vosek nanesete ša kakšen carnauba vosek kot npr. Mothers Spray Wax.

Navodila za uporabo:
Vosek vedno nanašajte na čisto in dobro pripravljeno površino. S priloženim aplikatorjem nanesite tanek sloj voska na panel v velikosti 40x40cm. Pustite nekaj trenutkov, da se vosek sprime s površino ter ga nato obrišite z kvalitetno mikro krpo. Za večji sijaj in dodatno zaščito lahko nanesete dva sloja voska. Vosek je primeren le za uporabo na lakiranih površinah, da bi preprečili bele sledi na črnih plastikah priporočamo, da jih predhodno zaščitite z Mothers Protectant ali Back To Plack premazom.

Varnostni napotki:
Nevarno: H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. P301 + P310 – PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki