D-Con Ceramic Wash Shampoo 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

DCWS_212_500

Nov izdelek

Šampon z keramično zaščito

Tag:

Več informacij

Ultra modern šampon z dodanimi SiO2 delci, idealen za nego avtomobila zaščitenega s keramičnimi zaščitami. Visoka vsebnost SiO2 ustvari takojšnjo hidrofobno plast na površinah, kot so barva, platišča, steklo in plastika. Izdelek ima nevtralen pH in daje učinek neverjetne drsnosti med pranjem, kar zagotavlja ustrezne čistilne lastnosti. To je najlažji in najhitrejši način za zaščito laka med pranjem. Uporablja se lahko tudi na voskih in sealantih, s čimer poveča njihov sijaj in obstojnost. 

Navodila za uporabo:
Zredčite 30 ml šampona z 13L vode ali 50ml v 20L. Cev oz. pištolo visokotlačnega čistila usmerite v vedro, sestavini premešate ter ustvarite gosto peno. Vozilo sperite in začnite s pranjem od strehe navzdol. Šampon se na površini ne sme zasušiti! Vozilo sperite z vodo in obrišite z ustrezno mikro krpo. Za maksimalen hidrofoben učinek lahko šampon nanesete direktno na gobo ali rokavico ter ga razmažete po površini. Površino nato takoj sperite z vodo. Pri tej metodi šampona nikoli ne nanašajte na celotno vozilo naenkrat, vedno le panel za panelom.

Varnostni napotki:
Nevarno: H318 Povzroča hude poškodbe oči. H315 Povzroča draženje kože. P101: Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102: Hraniti zunaj dosega otrok. P264: Po uporabi temeljito umiti roke. P280: Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za obraz. P305+P351+P338: PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501: Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja odpadkov omogočenem v vaši občini.

Povezani izdelki