Znižana cena!
KochChemie P2.02 Micro Cut & Finish 1L

KochChemie P2.02 Micro Cut & Finish 1L

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


34,16 € z DDV

-20%

42,70 € z DDV

315001

Nov izdelek

Fina polirna pasta z carnauba voskom

Tag:

Več informacij

Micro Cut & Finish 2.02 je zadnja generacija mikro polirnih past za trajno odstranitev mikro prask, hologramov in sledi brusnega papirja P3000 na vseh tipih lakov. Dodan carnauba vosek ustvarja visok sijaj, dolgotrajno zaščito in popolnoma gladko površino. Hologrami in mikro praske so mehansko odstranjeni in ne le prekriti, kot je v navadi pri podobnih polirnih pastah. Micro Cut & Finish 2.02 je ekonomična pasta, enostavna za uporabo in odstranjevanje. Vsebuje carnauba vosek in nehlapljive silikone. 

Odrez 0-10: 2,5
Sijaj 0-10: 9,5

Navodila za uporabo: Nanesite polirno pasto na srednje grobo ali fino polirno gobico in začnite s poliranjem z max. 2000 rpm. Na začetku polirajte z nizkimi obrati in večjim pritiskom, nato lahko pritisk zmanjšate in povečate obrate. Polirajte do želenega učinka. Ostanek paste odstranite z kvalitetno mikro krpo. Površino lahko po potrebi še dodatno zaščitite z ustreznim zaščitnim premazom.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Ne uporabljajte na vročih površinah. Zaščitite pred zmrzovanjem in visokimi temperaturami.

Povezani izdelki