D-Con Dark Black Tire Gel 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


22,97 € z DDV

DTVD_103_500

Nov izdelek

Gel za plastike in pnevmatike

Več informacij

Moderno sredstvo za počrnitev pnevmatik in plastičnih elementov. Enostavno ga nanesemo na odbijače, letve, pnevmatike, tesnila,... in učinek je zagotovljen za dlje časa. Sestavine omogočajo odbijanje vode in umazanije. Ustvarja zaščitni, nemastni film, ki ščiti pred UV žarki in s tem preprečuje staranje. Ne vsebuje nafte in alkohola.

Navodila za uporabo:
Manjšo količino gela nanesete na aplikator ali direktno na površino. Nanesite tanek sloj na plastično površino ali gumo. Sredstvo se lepo vpije v površino. Z količino nanosa lahko reguliramo sijaj. En tanek nanos bo zadostoval za optimalen sijaj, ki bo zadoščal še tako zahtevnim uporabnikom.

Varnostni napotki:
Nevarno: H411 Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico.
P101: Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda P102: Hraniti zunaj dosega otrok. P301+P310: PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P331: NE izzvati bruhanja. P405: Hraniti zaklenjeno. P501: Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja odpadkov omogočenem v vaši občini. EUH066: Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože.

Povezani izdelki