Carbon Collective Prima 1-Step 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


25,95 € z DDV

CCPRIMA500

Nov izdelek

Enostopenjska polirna pasta

Tag:

Več informacij

Carbon Collective Prima je enostopenjska polirna pasta, zasnovana za pokrivanje različnih stopenj korekcij na večini barvnih sistemov, tudi novejših keramičnih in scratch-resistant lakih. Posebni abrazivi iz aluminijevega oksida omogočajo, da Primo uporabljate kot grobo, srednjo ali kot fino polirno pasto v enem koraku. Z izbiro ustrezne polirne gobice lahko izbirate stopnjo korekcije. Tako lahko le z eno polirno pasto odstranite praske in sledi brusnega papirja P2000, odstranite oksidacijo ter ustvarite visok sijaj površine. Pasta je zelo enostavna za uporabo, ne praši in je lahka za odstranjevanje. Ne vsebuje polnil in silikonov zato je primerna za uporabo tudi v ličarskih delavnicah. Primerna je za uporabo tako z ekscentričnimi kot rotacijskimi polirnimi stroji. Primo se lahko uporablja tudi ročno z aplikatorjem ustrezne trdote.

Navodila za uporabo:
Nanesite 4 kapljice paste v velikosti graha na polirno gobico ustrezne trdote. Z ugasnjenim polirnim strojem pasto razmažite po površini ter začnite s poliranjem pri nizkih obratih. Povečajte hitrost polirnega stroja in polirajte dokler pasta ne postane popolnoma prozorna. Ostanek paste obrišite z čisto in mehko mikro krpo. Po potrebi postopek ponovite.

Varnostni napotki:

Povezani izdelki