Auto Finesse One Step Compound 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


25,95 € z DDV

OSC500

Nov izdelek

Enostopenjska polirna pasta

Tag:

Več informacij

Auto Finesse One Step Compound je nova polirna pasta, zasnovana za dosego odličnih rezultatov v enem preprostem koraku. Zasnovana je za uporabo z DA polirnimi stroji. Pasta se na začetku poliranja obnaša kot groba polirna pasta, odstranjuje večje nepravilnosti in poškodbe. Ko se pasta začne razgrajevati pa se spremeni v fino polirno pasto katera na površini ustvarja visok in bleščeč sijaj. One Step Compound je hitra in efektivna v enem samem koraku. Zelo je primerna za uporabo v kombinaciji z srednje grobimi polirnimi gobicami.

Navodila za uporabo:
Pasto pred uporabo dobro pretresite. Nanesite par kapljic paste na srednje grobo polirno gobico in začnite s poliranjem pri nizkih obratih. Obrate povečajte in polirajte dokler se pasta ne začne razgrajevati. Nato obrate znižajte in na koncu ostanek paste obrišite z mehko in čisto mikro krpo. Svetujemo, da po končanem poliranju vozilo zaščitite še z voskom ali sealantom po vaši izbiri.

Varnostni napotki:
/

Povezani izdelki