Gipy Uniclean All Purpose Cleaner

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 10 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 10 točke ki se lahko spremenijo v popust 2,00 €.


10,49 € z DDV

Nov izdelek

Večnamensko čistilno sredstvo za vse površine

Več informacij

Gipy UNI CLEAN je vrhunsko večnamensko sredstvo za čiščenje notranjosti in zunanjosti vozil, delavnic ali doma. Primeren je za čiščenje plastičnih in kovinskih delov, gume, armaturnih plošč, tekstila, lakiranih površin, platišč, tekstila in še in še. Primeren tudi za čiščenje usnja in avtomobilskih stropov. Odličen je tudi za čiščenje površin iz nerjavnega jekla. Uporabljate ga lahko tudi v kombinaciji z avto šamponom in mu tako še povečate moč čiščenja. Je visoko koncentriran in biološko razgradljiv. Zelo primeren tudi za uporabo v Tornador pištolah. Na voljo v 1L, 5L in 10L pakiranju.

Navodila za uporabo: Sredstvo zredčite z vodo v razmerju minimalno 1:10 in maksimalno 1:100. Napršite na površino, ki jo želite očistiti, počakajte par minut sperite. Za čiščenje tekstila ali ostalih umazanih površin si lahko pomagate s ščetko. Uporaba tople vode znatno pospeši proces čiščenja.

NEVARNO: Pred uporabo natančno preberite navodila. Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. Po uporabi temeljito umiti roke. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI ZAUŽITJU: izprati usta. NE izzvati bruhanja. PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. PRI VDIHAVANJU: Prenesti osebo na svež zrak in jo pustiti v udobnem položaju, ki olajša dihanje. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Posebno zdravljenje (glejte navodila na tej etiketi). Hraniti zaklenjeno.

Povezani izdelki