Meguiar's Super Degreaser 3,78L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


44,95 € z DDV

Nov izdelek

Močno univerzalno razmaščevalno čistilo

Več informacij

Meguiar's Super Degreaser hitro in učinkovito odstranjuje največjo umazanijo .Njegova hitro delujoča formula, katera ne potrebuje izpiranja, preprečuje nastanek belih madežev, prijeten vonj po zeliščih pa ustvarja prijetno delovno okolje. Primeren je za čiščenje najtrdovratnejših umazanij kot so vratni tečaji, platišča, motorni prostor in ostala mesta, ki so izpostavljena večji umazaniji. Ob pravilni uporabi je popolnoma varen za uporabo.

Navodila za uporabo: Sredstvo redčite z vodo, odvisno od stopnje umazanije (1:4-1:10). Napršite na površino, pustite delovati 30-45 sekund in sperite z vodo ali obrišite s krpo. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti. Pred nanosom se prepričajte, da je površina ohlajena.

NEVARNO: Pred uporabo natančno preberite navodila. H290 Lahko je jedko za kovine. H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P234 Hraniti samo v originalni posodi. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): takoj odstraniti/sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: neionske površinsko aktivne snovi, amfoterne površinsko aktivne snovi, EDTA in njene soli; parfum, benzil silikat

Povezani izdelki