Chemical Guys Hex-Logic Quantum White Polishing Pad 143mm

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,95 € z DDV

BUFX_114_HEX5

Nov izdelek

Več informacij

Chemical Guys Hex-Logic Quantum so trenutno ene izmed najnaprednejših polirnih gobic na trgu. Oblikovane so tako, da se praktično ne segrevajo in zmanjšujejo trenje med gobico in polirnim strojem. Sredinska luknja omogoča lažje centriranje gobice in zmanjšuje napetost ter temperaturo iz sredine polirnega diska. Poseben heksagram vzorec omogoča boljše razporejanje paste po gobici, tako polirate s celotno površino gobice in ne le z tistim delom, kjer ste nanesli pasto. Nov sistem lepljenja zmanjšuje možnost odstopa ježka od penastega dela gobice. Gobice so primerne za uporabo z DA in rotacijskimi polirnimi stroji. Primerna je za polirne stroje s premerom polirnega diska 130mm, površina gobice je 143mm.

Chemical Guys Hex-Logic Quantum White Polishing Pad: Fina polirna gobica za uporabo s finimi in srednje grobimi polirnimi pastami kot npr. Chemical Guys V38 ali Chemical Guys V36. Odpravlja manjše nepravilnosti in poškodbe po predhodnem grobem poliranju.

Povezani izdelki