Chemical Guys Hex-Logic Quantum Orange Medium Cutting Pad 143mm

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,95 € z DDV

BUFX_112_HEX5

Nov izdelek

Penasta polirna gobica z heksagram vzorcem - groba

Več informacij

Chemical Guys Hex-Logic Quantum so trenutno ene izmed najnaprednejših polirnih gobic na trgu. Oblikovane so tako, da se praktično ne segrevajo in zmanjšujejo trenje med gobico in polirnim strojem. Sredinska luknja omogoča lažje centriranje gobice in zmanjšuje napetost ter temperaturo iz sredine polirnega diska. Poseben heksagram vzorec omogoča boljše razporejanje paste po gobici, tako polirate s celotno površino gobice in ne le z tistim delom, kjer ste nanesli pasto. Nov sistem lepljenja zmanjšuje možnost odstopa ježka od penastega dela gobice. Gobice so primerne za uporabo z DA in rotacijskimi polirnimi stroji. Primerna je za polirne stroje s premerom polirnega diska 130mm, površina gobice je 143mm.

Chemical Guys Hex-Logic Quantum Orange Medium Cutting Pad: Groba polirna gobica, primerna za uporabo z enostopenjskimi polirnimi pastami, kot npr. Chemical Guys VSS, srednje grobimi (CG V36) ali grobimi (CG V34). Primerna je za večje korekcije laka, odstranjevanje oksidacije in sledi brusnega papirja P1500.

Povezani izdelki