Chemical Guys Hex-Logic Quantum Yellow Heavy Cutting Pad 143mm

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


15,97 € z DDV

BUFX_111_HEX5

Nov izdelek

Penasta polirna gobica z heksagram vzorcem - ultra groba

Več informacij

Chemical Guys Hex-Logic Quantum so trenutno ene izmed najnaprednejših polirnih gobic na trgu. Oblikovane so tako, da se praktično ne segrevajo in zmanjšujejo trenje med gobico in polirnim strojem. Sredinska luknja omogoča lažje centriranje gobice in zmanjšuje napetost ter temperaturo iz sredine polirnega diska. Poseben heksagram vzorec omogoča boljše razporejanje paste po gobici, tako polirate s celotno površino gobice in ne le z tistim delom, kjer ste nanesli pasto. Nov sistem lepljenja zmanjšuje možnost odstopa ježka od penastega dela gobice. Gobice so primerne za uporabo z DA in rotacijskimi polirnimi stroji. Primerna je za polirne stroje s premerom polirnega diska 130mm, površina gobice je 143mm.

Chemical Guys Hex-Logic Quantum Yellow Heavy Cutting Pad: Ultra groba polirna gobica, primerna za uporabo z grobimi in ultra grobimi polirnimi pastami, kot npr. Chemical Guys V36 ali V32. Primerna je za večje korekcije laka, odstranjevanje oksidacije in večjih prask in sledi brusnega papirja P1200.

Dodatki

Carmotion Polishing Cone set 3v1
14,97 €
wishlist
Chemical Guys Hex-Logic Quantum Green Heav...
15,97 €
wishlist
Chemical Guys Hex-Logic Quantum Orange Med...
15,97 €
wishlist
Chemical Guys Workhorse Gray Towel
3,97 €
wishlist

Povezani izdelki