Meguiar's Hyper Wash 3,78L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 6 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 6 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,20 €.


66,95 € z DDV

Nov izdelek

Visoko peneče predpranje

Več informacij

Meguiar's Hyper Wash je zagotovo eden izmed najbolj popularnih in priljubljenih visokopenečih predpranj na svetu. Z uporabo inovativne tehnologije je Meguiar's razvil Hyper Wash, predpranje, katerega lahko redčite v razmerju kar 1:400. Tudi pri takem razmerju boste brez težav ustvarili gosto peno, katera odstranjuje vse večje delce umazanije z zunanjih površin. Hyper Wash je 100% biorazgradljiv. Lahko ga uporabljate tudi kot šampon za ročno pranje vozil.

Navodila za uporabo: Sredstvo zredčite po potrebi, do razmerja 1:400. Raztopino nalijte v penomat in nanesite na vozilo. Pustite delovati cca. 10 minut oz. dokler pena ne odteče. Vozilo nato sperite z visokotlačnim čistilcem.

Opozorila: Lahko povzroči alergijski odziv kože. Povzroča draženje kože. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. Hraniti na suhem. Hraniti v zaprti posodi. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. PRI STIKU Z OBLAČILI: takoj izprati kontaminirana oblačila in kožo z veliko vode pred odstranitvijo oblačil. Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje. PRI ZAUŽITJU: izprati usta. NE izzvati bruhanja.

Povezani izdelki