Carbon Collective Ultimus Snow Foam 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,95 € z DDV

CCUSF05

Nov izdelek

Visoko peneče predpranje

Več informacij

Carbon Collective Ultimus je super koncentrirano visoko peneče predpranje. Zasnovan je za odstranjevanje trdovratne umazanije pred pranjem vozila. Ultimus ustvarja gosto in bogato peno, katera varno odstranjuje vse večje delce umazanije ter cestni film. Sredstvo je pH nevtralno in ne odstranjuje predhodno nanešenih voskov, sealantov ali coatingov. Visoko koncentrirana formula, za 1L posodo penilca zadostuje le 50ml predpranja. 

Navodila za uporabo:
Vozilo sperite z vodo. Sredstva nikoli ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi ali vročem vozilu. Zredčite 50ml čistila z 1L vode ter nanesite na vozilo s pomočjo penilca. Počakajte, da pena odteče ter nato vozilo še enkrat sperite z vodo. Vozilo nato operite še z šamponom ter obrišite do suhega.

Varnostni napotki:
Pozor: P262 – Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. P404 – Hraniti v zaprti posodi. P304 + P340 – PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje.

Povezani izdelki