Shiny Garage Fruit pH Neutral Snow Foam 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

SG10.11

Nov izdelek

Visoko peneče predpranje

Več informacij

Shiny Garage Fruit pH neutral Snow Foam je inovativen visoko peneč detergent za predpranje vozil. Pena je pH nevtralna in zato popolnoma varna za uporabo na vseh površinah. Ima prijeten vonj po sadju. Snow Foam je idealen za uporabo tudi v zimskih mesecih saj učinkovito odstranjuje cestno umazanijo obenem pa je popolnoma varen tudi na zaščitenih vozilih (ne odstranjuje voskov in ostalih zaščitnih premazov). Ustvarja gosto in debelo peno, ki se dlje časa obdrži na vertikalni površini ob tem pa poskrbi, da umazanija lažje odstopi od površine. 

Navodila za uporabo:
Detergent je močno koncentriran in ga je pred uporabo potrebno redčiti z vodo. Pri redčenju uporabljajte zaščitne rokavice. Pena se na vozilu ne sme zasušiti prav tako ni primerna za uporabo na kabrio strehah. Zredčite 100ml čistila z 1L vode pri uporabi z penilci za visokotlačne čistilce. Pri ročnih penilcih zredčite 20-40ml čistila z 1 L vode. Peno nanesite na vozilo od strehe navzdol in pustite delovati cca. 4-6 minut oz. dokler ne odteče z vozila. Vozilo nato sperite z vodo in operite z šamponom.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: < 5%: anionske površinsko aktivne snovi, EDTA in njene soli; Parfumi; konzervansi (2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone).

Povezani izdelki