Akcija!
Revive Snow Foam 1L

Revive Snow Foam 1L

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


14,21 € z DDV

-25%

18,95 € z DDV

RV1011000

Nov izdelek

Visoko peneče predpranje

Več informacij

Visoko peneče predpranje, zasnovano za odstranjevanje trdovratne umazanije in cestnega filma brez, da bi pri tem poškodovali površino. Sestavljen je iz mešanice naprednih lubrikantov in čistilcev. Je varen za uporabo na vozilih zaščitenih z voskom, sealantom ali coatingom ter na vseh vrstah barv in lakov. Zasnovan je za uporabo v kombinaciji ročnimi in tlačnimi penilci.

Prednosti:
- Visoko peneče brezkontaktno čistilo
- Odlična čistilna moč
- Visoko koncentrirana formula
- Ustvarja bogato peno
- Prijetnega svežega vonja
- Varen za uporabo na zaščitenih površinah
- Varen za uporabo na vseh barvah in lakih

Navodila za uporabo:
Zredčite 100-300ml izdelka z 1L vode (odvisno od stanja vozila). Nanesite v senci na popolnoma ohlajeno vozilo in pustite delovati cca. 5-10 minut (odvisno od zunanje temperature). Peno sperite z visokotlačnim čistilcem in vozilo operite še z šamponom za ročno pranje vozil. Sredstvo se na vozilu ne sme zasušiti.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 – Povzroča hudo draženje oči. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P260 – Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila.P264 – Po uporabi temeljito umiti roke. P282 – Nositi hladne izolirne rokavice/zaščito za obraz/zaščito za oči. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki