Meguiar's Ultimate Snow foam Xtreme Cling 946 ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


27,97 € z DDV

G191532

Nov izdelek

Visoko peneče predpranje

Več informacij

Meguiar's Ultimate Snow Foam je visoko peneče predpranje, zasnovano posebej za vozila zaščitena z voski, sealanti ali keramičnimi premazi. Intenzivna pena se odlično oprime površine, nežno odstranjuje cestno umazanijo ter je zaradi pH nevtralne formule popolnoma varna do zaščitnih premazov. Dodani lubrikanti preprečujejo nastanek prask tudi kadar uporabljate peno v kombinaciji z gobo ali rokavico. Primerna je za uporabo v vseh tipih penilcev.

Navodila za uporabo:
Zredčite čistilo z vodo v razmerju 1:5 ter s pomočjo penilca nanesite na ohlajeno vozilo. Pustite delovati dokler pena z vozila ne odteče. Vozilo nato sperite z visokotlačnim čistilcem ter operite z šamponom. Sredstva nikoli ne uporabljajte na vroči površini ali neposredni sončni svetlobi. Ne pustite, da se na vozilu posuši.

Varnostni napotki:
Nevarno: H318 – Povzroča hude poškodbe oči. H412 – Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite
kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 – Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. EUH208 - Vsebuje mešanico 5-chloro-2-methyl-2H-isothiazol-3-one and 2-methyl-2Hisothiazol-3-one. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki