Good Stuff Snow Foam Mint 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

GS074

Nov izdelek

Visoko peneče predpranje v zeleni barvi

Več informacij

Good Stuff Snow Foam Mint je inovativno visoko peneče sredstvo prijetnega vonja za predpranje vozil v kombinaciji z penilnimi napravami. Dodano barvilo poskrbi, da se pena obarva v zeleni barvi. Pena je varna za uporabo tudi na belih in svetlih vozilih. Ustvarja izredno stabilno peno, ki enostavno objame in zmehča umazanijo na vozilu. 

Navodila za uporabo: 
Sredstvo pred uporabo dobro pretresemo. Detergent je močno koncentriran in ga je pred uporabo potrebno redčiti z vodo. Pri redčenju uporabljajte zaščitne rokavice. Pena se na vozilu ne sme zasušiti prav tako ni primerna za uporabo na kabrio strehah. Zredčite z vodo v razmerju od 1:9 do 1:5 pri uporabi z penilci za visokotlačne čistilce. Pri ročnih penilcih zredčite 50-60 ml čistila z 1L vode. Peno nanesite na vozilo od strehe navzdol in pustite delovati cca. 5-7 minut oz. dokler ne odteče z vozila. Vozilo nato sperite z vodo in operite z šamponom.

Varnostni napotki:
Vsebuje: 1-propanamin, 3-amino-N-(karboksimetil)-N,N-dimetil-,N-(C8-18(sode) in C18 nenas. acil) derivati, hidroksidi, notranje soli. amidi, koko, N-[3-(dimetilamino)propil], N-oksidi. D-glukopiranoza, oligomeri, decil oktil glikozidi. Nevarno: H318 Povzroča hude poškodbe oči. H332 Zdravju škodljivo pri vdihavanju. P261 Preprečiti vdihavanje hlapov. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči/obraz. P304 + P340 PRI VDIHAVANJU: Prenesti osebo na svež zrak in jo pustiti v udobnem položaju, ki olajša dihanje. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.

Povezani izdelki