Deturner Fluo Foam 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

DT33-1

Nov izdelek

Visoko peneče predpranje v fluo rumeni barvi

Več informacij

Aktivna pena fluorescenčne barve za predpranje vozil. Odstranjuje in mehča najtrdovratnejšo umazanijo na površini vozila. Njena pH nevtralna vrednost ne odstranjuje predhodno nanešenih voskov, sealantov ali keramičnih premazov. Redna uporaba zmanjšuje možnost nastanka prask pri nadaljnjem pranju vozila. Pena je izjemno gosta ter prijetnega vonja. Na površini zdrži približno 5-7 minut.

Navodila za uporabo:
Priporočeno mešalno razmerje je 1:8 do 1:14 za uporabo v visokotlačnih penilcih, za uporabo v ročnih penilcih pa 20ml na 1L vode. Peno nanesite na suho vozilo in pustite delovati. Ne nanašajte jo ne segreto površino in na neposredni sončni svetlobi. Pustite delovati vsaj 5 minut ter nato vozilo dobro sperite z visokotlačnim čistilcem. Pena se na vozilu ne sme posušiti.

Varnostni napotki:
Nevarno: H315 – Povzroča draženje kože. H318 – Povzroča hude poškodbe oči. H412 – Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P101 – Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P103 – Pred uporabo preberite etiketo. P273 – Preprečiti sproščanje v okolje. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P302 + P352 – PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P310 – Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki