Chemical Guys Wheel Guard Max Coat 236ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


34,97 € z DDV

WAC_303_1

Nov izdelek

Zaščitni premaz za platišča

Tag:

Več informacij

Chemical Guys Wheel Guard Max Coat je obstojen zaščitni premaz, ki ščiti platišča pred zunanjimi vplivi ter jim zagotavlja visok sijaj. Odbija zavorni prah, cestno umazanijo, sol in ostale nesnage. Ščiti platišča pred korozijo. Wheel Guard Max Coat je temperaturno odporen premaz kateri zagotavlja obstojnost tudi do 8 mesecev. Primeren je za uporabo na vseh vrstah platišč kot so lakirane, prašno barvane, kromirane, polirane in ostale. Platišča zaščitena z Wheel Guard Max Coat premazom so bistveno lažja za čiščenje. 

Navodila za uporabo: 
Platišča pred nanosom dobro očistite in posušite. Nanesite Wheel Guard, z aplikatorjem ali mikro krpo, na platišče in pustite, da se posuši (cca. 15 minut). Nato ostanek premaza odstranite s čisto mikro krpo. Za maksimalno obstojnost in zaščito nanesite dva sloja.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči/obraz. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstranit vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki