Znižana cena!
Waxaddict Edition 21 200ml

Waxaddict Edition 21 200ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


79,96 € z DDV

-20%

99,95 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 14,10 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
6 x 14,10 €
Odplačati želim čim prej
3 x 27,91 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 27,91 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

WAED2102

Nov izdelek

Premium polimerni zaščitni vosek

Category: Keramični voski.
Tag:

Več informacij

Edition 21 je izjemno napredna mešanica organskih voskov, olj in polimerov, kateri so ročno vmešani v vosek kateri je izjemno prijaten za uporabo. Enostaven za odstranjevanje, svilnat sijaj, izjemno odtekanje vode in dolga obstojnost so le ene izmed prednosti tega izjemnega izdelka. 12 mesecev po razvoju voska Vitreo in mnogih mešanicah je Waxaddict na trg lansiral nov ‘signature’ vosek. Posebna mešanica naravnih in organskih voskov ter naprednih olj omogočajo odstranjevanje voska popolnoma brez težav, Ko vosek odstranite vam bo izgled vozila vzel sapo. Edition 21 je ročno izdelan v manjših serijah, da se prepreči napake v izdelavi voska.

Navodila za uporabo:
Vosek nanašajte z kvalitetnim aplikatorjem in lahkim pritiskom, Edition 21 je izjemno enostaven za nanos zato ga nanašajte pazljivo ter v tankem sloju. Čas sušenja voska je odvisen od temperature, od 6 minut na vroč dan do 16 minut pri hladnem dnevu. Vosek je pripravljen za odstranitev, ko ni več moker ali oljnat. Vosek vedno odstranjujte s kvalitetno mikro krpo ter lahkim pritiskom. Priporočamo vzdrževanje voska z tekočim voskom Waxaddict Fo’Show.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. EUH 066 – Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi. P301 + P310 – PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 – NE izzvati bruhanja. P405 – Hraniti zaklenjeno. Vsebuje: Destilati (zemeljsko olje), lahki, obdelani z vodikom.

Povezani izdelki