Soft99 Water Block Wax Light 200g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,95 € z DDV

S9900428

Nov izdelek

Zaščitni vosek z odličnim hidrofobnim efektom

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Pozabite na sledi vodnih kapljic. Soft99 Water Block poskrbi, da vsa voda enostavno zdrsne s površine vozila. Mešanica naravne carnaube in polimerov ustvarja odlično kombinacijo hidrofobnosti in naravnega sijaja. Večina voskov in zaščitnih premazov ob stiku z vodo na površini ustvari drobne kapljice, katere se lahko zasušijo in za seboj pustijo drobne madeže. Pri vozilih, zaščitenih z Water Block, teh skrbi ni. Voda se ne združi v kapljice temveč nemudoma odteče z vozila. Vozilo tako ostane čisto in svetleče dlje časa. Water Block Light je primeren za uporabo na vseh belih in svetlih vozilih.

Navodila za uporabo:
Vozilo pred nanosom voska dobro operite in po potrebi očistite še z polirnim plastelinom. Priložen aplikator rahlo pomočite v vosek ter ga nato v tankem sloju in križnimi gibi nanesite na vozilo. Počakajte, da se vosek posuši, površina bo postala bela, ter ga nato obrišite s čisto in mehko mikro krpo.

Varnostni napotki:
/




Povezani izdelki