Bilt-Hamber Finis-Wax 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


39,95 € z DDV

Nov izdelek

Zaščitni vosek z visoko vsebnostjo carnaube

Category: Voski.
Tag:

Več informacij

Bilt-Hamber Finis-Wax je vrhunski zaščitni vosek, zasnovan posebej za zaščito vozil po poliranju. Visoka vsebnost kvalitentne T1 Carnaube zagotavlja globok, bogat in svetleč videz laka. Enostavnost nanosa in brisanja je zagotovljena s strani dodanih povečevalcev sijaja. V nasprotuj z nekaterimi podobnimi voski, Finis-Wax ne vsebuje sestavin, katere zmanjšujejo efekt carnauba voska. Vsebuje le tiste sestavine, katere so potrebne za dosego visokega sijaja in dolgotrajne zaščite laka. Na površini ustvari trd zaščitni sloj, kateri je odporen na UV žarke ter ostale vremenske vplive. Ne vsebuje abrazivov zato je primeren za nanos na dobro pripravljeno barvo. Poleg voska prejmete tudi aplikator za nanos in krpo za odstranjevanje.

Navodila za uporabo:
Svetujemo, da pred nanosom voska vozilo dobro očistite s čistilom Bilt-Hamber Korrosol ter polirnim plastelinom Auto-Clay. Za maksimalno obstojnost voska lahko površino ročno očistite še z kremastim čistilom Bilt-Hamber Cleanser-Fluid. Na priložen aplikator nanesite manjšo količino voska ter ga z nežnimi krožnimi gibi nanesite na površino. Pustite 5-10 minut, da se vosek sprime s površino ter ga nato obrišite s čisto krpo. Krpo med brisanjem večkrat obrnite, da konstantno uporabljate čisto stran. Vosek lahko med odstranjevanjem, zaradi njegove trde zasnove, ustvarja prašne delce. Zato svetujemo, da ga nanašate v izjemno tankem sloju. Mikro krpo in aplikator po uporabi operite in shranite za naslednjič.

Varnostni napotki:

Povezani izdelki