Good Stuff SiO2 Wax 50ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


28,97 € z DDV

GS034

Nov izdelek

Zaščitni vosek z SiO2 delci

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Category: Keramični voski.
Tag:

Več informacij

Good Stuff SiO2 Wax je trd vosek, namenjen zaščiti in visokemu sijaju vozil. Vsebuje SiO2 zaščitne delce, podobne kakršne najdete v keramičnih premazih. Ščiti zunanjost vozila pred umazanijo in ostalimi zunanjimi dejavniki. Površina po nanosu voska postane izjemno gladka, odbija vodo ter izgleda, kot bi jo prevlekli s steklom. Vosek je zelo enostaven za uporabo zato je primeren tako za profesionalne uporabnike kot entuziaste. Obstojnost voska je cca. 4 mesece. 

Navodila za uporabo:
Vosek vedno nanašajte na čisto in suho vozilo. Za maksimalno obstojnost voska lahko površino predhodno očistite s polirnim plastelinom. Površina naj bo ob nanosom hladna ter v senci. Z aplikatorjem nanesite tanek sloj voska ter pustite 5-10 minut (odvisno od temperature), da se sprime s površino. Ostanek voska nato obrišite s čisto in mehko mikro krpo. Krpo nato obrnite na čisto stran in površino še enkrat obrišite, da odstranite vse morebitne sledi voska. Po potrebi lahko po eni uri nanesete še dodaten sloj, kateri bo poskrbel za daljšo zaščito in še večji sijaj vozila.

Varnostni napotki:

Povezani izdelki