Deturner Solid Wax Carnuba & SiO2 100ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


23,97 € z DDV

DT03

Nov izdelek

Trd vosek za zaščito in sijaj vozil

Category: Keramični voski.
Tag:

Več informacij

Trd zaščitni vosek, izdelan iz mešanice naravnega carnauba voska ter oplemenitenega z dodatki SiO2 in sintetičnimi aditivi, kateri poskrbijo za obstojnost voska. Vosek na vozilu zagotavlja hidrofoben efekt, kot pri keramičnih premazih, ter visok sijaj, zahvaljujoč naravnim carnauba delcem. Vozilo zaščiteno z voskom je zelo enostavno za vzdrževanje saj je umazanijo bistveno lažje odstraniti. Njegov nanos je zelo enostaven. Nima motečega vonja po kemikalijah zato je njegov nanos prijeten. Na površino ga nanašate s priloženim aplikatorjem.

Navodila za uporabo:
Vosek vedno nanašajte le na oprano in čisto vozilo. Za maksimalno obstojnost voska priporočamo, da površino pred nanosom razmastite ter z laka odstranite vse depozite. Po potrebi lak spolirajte oz. ga očistite z namenskimi kremastimi čistili. S priloženim aplikatorjem nanesite tanek sloj voska z krožnimi gibi. Vosek pustite na površini 3-10 minut, odvisno od vlage in temperature v prostoru, ter ga nato odstranite z čisto in mehko mikro krpo. Za večji sijaj in daljšo obstojnost lahko nanesete še drugi sloj, eno uro po nanosu prvega.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 – Povzroča hudo draženje oči. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki