Bilt-Hamber Atom-Mac 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


28,97 € z DDV

BH-AM500

Nov izdelek

Antikorozivna zaščita

Tag:

Več informacij

Atom-Mac je koncentriran konverter rje, kateri je primeren za uporabo tako na odprtih kot votlih površinah. Na površini ustvari neviden sloj zzaščite, katera preprečuje rjavenje kovinskih delov. Primeren je za zaščito podvozij, mest, kjer se pogosto nabira voda, zavornih diskov, vzmetenja, koles, vrtne opreme in mehanizacije ter vseh ostalih površin, kjer je možnost nastanka korozije. Sredstvo lahko uporabljate tudi kot dodatek v vodi pri izpiranju, da preprečite nastanek korozije na peskanih površinah oz. površinah obdelanih z Bilt-Hamber Deox-C ali Deox-GEL. Varen je za uporabo na barvanih površinah.

Navodila za uporabo:
Zaščita zavornih diskov: Sredstvo lahko napršite na zavorne diske takoj po pranju vozila in pustite, da se posuši (uporabite 1-2% mešanico za motorje in kolesa ter 5% mešanico za uporabo na vozilih).
Zaščita votlih površin: Nanesite nerazredčen izdelek s pomočjo razpršilke. 2ml izdelka zadostuje za 1L prostora. 
Zaščita vozil pred soljo: Sredstvo zredčite z vodo v razmerju 2-5% ter napršite na površino.  
Zaščita po čiščenju z Deox-C ali Deox-GEL: Dodajte 2%-5% sredstva v vodo za izpiranje ter nanesite na površino. Sredstvo lahko nanašate tudi s pomočjo visokotlačnega čistilca.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti izven dosega otrok.