303 Marine Aerospace Protectant 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,95 € z DDV

303-30340

Nov izdelek

Sredstvo za zaščito površin na plovilih

Tag:

Več informacij

303 Marine Aerospace Protectant je popolna zaščita za vaše plovilo in vodno opremo. Z uporabo izdelka ohranjate sedeže, trup, jadra in celo stekla polne barve in čiste. Marine Aerospace Protectant je premium izdelek, zasnovan za ohranjanje površin pred zunanjimi poškodbami, katere nastanejo zaradi škodljivih UV žarkov. Sredstvo je primerno tudi za zaščito športne opreme in pripomočkov. Enostavno napršite na površino ter obrišete do suhega, sredstvo pa s površine odbija madeže ter preprečuje bledenje tudi v najtežjih navtičnih pogojih ter visokih temperaturah. 303 Marine Aerospace Protectant ne vsebuje silikonov in naftnih derivatov zato je popolnoma varen za uporabo na vseh zunanjih materialih, tudi vinilu, gumi, steklenih vlaknih,…

Navodila za uporabo:
Sredstvo uporabljajte le na čistih površinah. V kolikor je površina umazana jo pred zaščito očistite. Sredstva nikoli ne nanašajte na neposredni sončni svetlobi. Nanesite 303 Marine Aerospace Protectant na povšino ter do suhega obrišite s čisto mikro krpo. Če površina postane lisasta ste nanesli preveč sredstva. Višek odstranite z vlažno krpo ter površino nato do suhega obrišite s suho. Izdelek se na zraku ne posuši. Dodatno brisanje z suho krpo povečuje oprijem, odbojnost tekočin in obstojnost premaza. Za maksimalno zaščito priporočamo, da premaz obnovite vsakih 3-5 tednov.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P321 – Posebno zdravljenje (glejte … na tej etiketi). P363 – Kontaminirana oblačila oprati pred ponovno uporabo.