Soft99 Glaco Q 70ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

S9904168

Nov izdelek

Zaščitni premaz za steklene površine

Category: Nano premazi.
Tag:

Več informacij

Soft99 Glaco Q je kombinacija zaščitnega premaza in čistila za stekla. Poleg tega, da ustvarja popolnoma gladko, hidrofobno površino, katera odbija vodne kapljice in umazanijo, odstranjuje tudi cestno umazanijo, katera se nabere na steklenih površinah. Različne predpriprave stekla pred nanosom premaza tako niso potrebne. Premaz začne učinkovati že pri 45 km/h, kar ga uvršča med najhitrejše na trgu. Bela barva premaza omogoča lažje nanašanje in odstranjevanje. Njegova posebna oblika omogoča lažje držanje ter popolnoma enostaven nanos tudi v kotih stekel. Nanašanje premaza v več slojih ni potrebno, zadostuje že en sam nanos.

Navodila za uporabo:
S steklene površine odstranite vso večjo umazanijo, kot npr. prah, blato, ostanke insektov, ptičje iztrebke, smolo,… Razmaščevanje stekla ni potrebno. Premaza nikoli ne nanašajte na mokro površino saj lahko steklo poškodujete. Odstranite pokrovček premaza, pritisnite ob rob plastenke, da se nanašalna površina navlaži in nato premaz nanesite na površino. Pustite 5-10 minut, da se premaz sprime s površino ter ga nato odstranite z vlažno mikro krpo z kratkimi vlakni.

Varnostni napotki
Vsebuje: propan-2-ol. Nevarno: Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči.Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki