Gyeon Q² Quick View 120ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


29,97 € z DDV

Q2QUICKW

Nov izdelek

Zaščitni premaz za steklene površine

Category: Nano premazi.
Tag:

Več informacij

Gyeon Quick View je repelent ali nevidni brisalec, katerega odlikuje izjemno enostaven in hiter nanos in obstojnost. Za nanos potrebujemo le nekaj sekund zahvaljujoč inovativni obliki pakiranja. Obstojnost premeza je 6 mesecev. Primeren je za vse, ki se jim vedno mudi in bi radi delo opravili hitro in učinkovito. Unikatne sestavine premaza zagotavljajo odlično kemično obstojnost in dolgotrajnost. Primeren tudi za nanos na vizirje čelad in vse ostale površine. Izboljša vidljivost in tako tudi varnost.

Navodila za uporabo: 
Steklo pred nanosom premaza dobro očistite in razmastite. Plastenko dobro pretresite (zamašek naj ostane na plastenki). Odstranite zamašek in sredstvo enakomerno nanesite na suho steklo. Sredstva ne nanašajte na mokro površino, saj jo lahko poškodujete. Po 5-10 minutah premaz odstranite s čisto in suho mikro krpo. Priporočamo da vozila naslednjih nekaj časa ne izpostavljajte zunanjim vplivom, da se premaz dobro oprime površine.

Varnostni napotki: 
Vsebuje: propan-2-ol; izopropil alkohol; izopropanol. Nevarno: H226 Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. H319 Povzroča hudo draženje oči. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico.. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga.  P260 Ne vdihavati /meglice/hlapov/razpršila. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P312 Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.  P305 + P351 + P338  PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Dodatki

Microfiber Madness Cloudbuster
9,97 €
wishlist
Angelwax Stripped-Ease 500ml
15,97 €
wishlist

Povezani izdelki