Chemical Guys Natural Shine 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,97 € z DDV

TVD_201_16

Nov izdelek

Zaščitni premaz za plastike, gumo in vinil

Več informacij

Natural Shine je zaščitni premaz, kateri povrača tovarniški izgled plastičnim, gumijastim in vinilnim površinam. Unikatna formula nahrani in obnovi površino. Natural Shine je primeren za uporabo na pnevmatikah, armaturnih ploščah, zunanji plastiki in vratnih panelih. Dodana UV zaščita ščiti površino pred bledenjem in popokanjem. Preprečuje nabiranje umazanije in prahu. Sredstvo je primerno tudi za poživljanje poškodovanih in zbledelih površin. Za seboj ne pušča bleščečega sijaja in mastne površine.

Navodila za uporabo:
Pred nanosom površino dobro očistite. Dobro pretresite. Nanesite s pomočjo krpe ali aplikatorja. Pustite, da se sredstvo vpije v površino. Za nesvetleč izgled sredstvo obrišite s površine, če pa želite večji sijaj, nanesite dodaten sloj.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P301 + P312 + P330 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Izprati usta. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.




Povezani izdelki