Infinity Wax Finale Interior Dressing 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

FIN500

Nov izdelek

Premaz za armaturne plošče

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Več informacij

Infinity Wax Finale je vrhunski profesionalni zaščitni premaz za vse notranje površine iz umetnih mas. Osveži izgled notranjosti, površinam povrne barvo ter za seboj pusti lep, satenast izgled. Deluje antistatično. Dodani UV blokerji zmanjšujejo nabiranje prahu in umazanije na površini. Zaradi svoje sestave ga lahko uporabljamo prav na vseh notranjih površinah iz umetnih mas. Lahko ga uporabljamo tudi kot detailer, saj ima tudi moč čiščenja. Za seboj pušča prijeten in svež vonj po agrumih.  Lahko ga uporabljamo tudi na zunanjih površinah kot so plastike motorja, guma,...

Navodila za uporabo:
Svetujemo, da površino najprej očistite s čistilom za notranjost. Z aplikatorjem iz mikro vlaken nato premaz nanesite na površino. Počakajte, da premaz izhlapi ter nato površino obrišite s čisto in suho mikro krpo. Sredstvo lahko uporabljate tudi kot sredstvo za redno čiščenje notranjosti vozil. V tem primeru izdelek nanesite na mikro krpo in površino le prebrišite.

Varnostni napotki:
Pozor: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvod. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. 

Povezani izdelki