Waxaddict MagicGlaze Wet Look Wax Sealant 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,95 € z DDV

WAMG05

Nov izdelek

Premaz za zaščito in visok sijaj vozil

Tag:

Več informacij

Magic Glaze Wet Look Wax Sealant je izdelek za zagotavljanje visokega sijaja in zaščite v sekundi! Uporaba najnovejše sealant tehnologije vam omogoča uporabo naprednega zaščitnega premaza, kateri vašemu vozilu zagotavlja moker videz in mesece zaščite. Na površini ustvarja ultra gladek, hidrofoben sloj, kateri ščiti vozilo pred umazanijo. Čiščenje vozila postane bistveno enostavnejše, voda v trenutku odteče s površine. Wet Look Wax Sealant je varen za uporabo na vseh barvanih površinah, ne vsebuje alkoholov, topil in ostalih nepotrebnih sestavin. pH nevtralna formula je varna za uporabo na vseh vozilih, tudi folijah in mat lakih.

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operite in posušite. Napršite sredstvo direktno na površino ter razmažite z eno stranjo mikro krpe ter nato krpo obrnite ter površino prebrišite do suhega. Po potrebi postopek ponovite. Sredstva ne uporabljajte na neposredni sončni svetlobi in steklenih površinah.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. EUH 208 – Vsebuje 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on. Lahko povzroči alergijski odziv.